2015-02-14 09:20:31• hírek • Nlcafe.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kezdj el jó dolgokkal foglalkozni

Napi horoszkóp február 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Itt az ideje az egészségedre figyelned. Most átgondolhatnád, hogy milyen apró változtatásokat hajthatsz végre az életmódodban annak érdekében, hogy egészségesebben élhess. Hidd el, néhány apróság is sokat segít neked, de fontos, hogy ezeket az apró változtatásokat jól megtervezd és következetesen végre is hajtsd őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ismeretlen terepre tévedhetsz szombaton. Egy beszélgetés vehet olyan fordulatokat és irányokat, hogy hirtelen nem fogod tudni, hogy mit tudnál mondani. Könnyen lehet, hogy egy darabig azt sem érted, hogy miről van szó. Végül persze képbe kerülhetsz, de ezt a képbekerülésedet az is segíti majd, ha mersz kérdezni. Ne felejtsd el: Nem kell mindenhez értened, és kérdezni mindig szabad mindenkinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Különlegesnek érzed magadat, és azt hiszed, hogy ezt a környezetedben mindenki tudja és el is ismerik. Ehelyett könnyen lehet, hogy van valaki, aki nem vette még észre, hogy menyire nem működnek nálad a másoknál működőképes tucatmódszerek. Ma könnyedén tudatosíthatod az illetőben, hogy jobban tenné, ha téged nem hasonlítgatna másokhoz folyamatosan.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Játékosságra van szükséged szombaton. és arra, hogy végre felszabadult lehess. Ma engedd előtérbe a gyermeki énedet. Nyugodtan tedd azt, amiről kislánykorodban azt gondoltad, hogy felnőttként majd megteszed. Lehet, hogy egész nap csak csokit szerettél volna enni, vagy valami hasonló gyerekes dolgot. Nyugodtan tedd meg ezeket most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma arra van szükséged, hogy lendületet vegyél, és bátran nekifuss néhány rázósabb, vagy nehezebb helyzetnek. Ne hagyd, hogy mások elvegyék a hitedet, a lendületedet, vagy a lelkesedésedet. Egész egyszerűen csak fuss neki a dolgoknak ismét. Tartsd észben: Az, ami elsőre nem sikerült, másodikra, harmadikra vagy negyedikre tökéletesen mehet majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Feladatok százai lebegnek a szemed előtt szombaton. Ma úgy érezheted, hogy az egész napodat ki kell töltened munkával. Komoly teljesítménykényszer lehet rajtad úrrá szombaton. Persze lehet, hogy ez nem a szokásos munkahelyi teljesítménykényszered. Könnyen lehet, hogy most kényszeresen akarsz lazítani, vagy kényszeresen akarsz ünnepelni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Túl vagy már ezen a héten egy csomó nehézségen, itt az ideje tehát, hogy az élet napos oldalára térj át. Itt az ideje annak, hogy elkezdj a jó dolgokkal foglalkozni. Itt az ideje annak, hogy a szerelemre, és a párkapcsolatodra koncentrálj. (És nemcsak a Valentin nap miatt.) Ma tehát törődj azokkal a dolgokkal, amelyek boldogsággal és jókedvvel töltenek el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A lakásod olyan lesz a számodra szombaton, mint egy csodálatos gyógyító barlang. Ma a legszívesebben el sem hagynád a lakást. A legszívesebben egész nap otthon üldögélnél a szerelmeddel, és kizárnátok a külvilágot. Na de miért ne tehetnétek meg ezt? Mi ért ne lehetne ez a nap tényleg csak a tiétek, és miért ne tölthetnétek úgy, ahogyan akarjátok?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha úgy érzed, hogy túl sok a rosszindulat körülötted, akkor ideje lesz pletykaböjtöt tartani. Könnyen lehet ugyanis, hogy ha kevesebbet pletykálkodsz, akkor kevesebb rosszindulatú pletyka lesz rólad. Ha kevesebb ítéletet alkotsz másokról, akkor rólad is kevesebb ítélet születik majd. Hidd el: Ha így teszel, az nagyban csökkenti körülötted a rosszindulatot.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lágyságra van szükséged szombaton. Ma arra vágysz, hogy kimutathasd a benned lévő rengeteg szeretetet, és végre ne neked kelljen az erősebbnek lenned. Szerencsére ma a környezeted is partner mindebben. Ahhoz, hogy megélhesd a lágyságodat csak annyi a dolgod, hogy hátralépsz, és hagyod, hogy mások legyenek erősek. Ne felejtsd el: ez nem jelenti azt, hogy te nem dönthetsz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Tévedések vígjátékára kezd hasonlítani a szombatod. Könnyen kiderülhet, hogy van némi félreértés közted és a környezeted között. Szerencsére ez csupa olyan félreértés, amely megnevettet, és megmosolyogtat benneteket. Ha ma szívből tudsz nevetni a félreértéseken, az szinte azonnal meg is gyógyítja őket. Épp ezért ma minden helyzetben válaszd a humort.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Igazán nem kellene felháborodnod azért, mert az emberek máshogyan csinálnak dolgokat, mint te. Az a helyzet, hogy a te maximalizmussal kevert intuíciód olyan magasra állítja a lécet, hogy azt igazán nehéz, vagy inkább lehetetlen átugraniuk másoknak. Hidd el: Attól, ha elengeded a maximalizmusodat, még csodálatos dolgok történnek majd veled.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: